Anderen over At - At van Gestel Verkoopleider en Sales Manager

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Anderen over At

Anderen over At

Wat collega's, medewerkers en zakenpartners via onderschrijvingen op LinkedIn over mij vertellenAndré Bos

Business Development Manager at Bosch Security Systems
Ik heb At als Hoofd Verkoop bij ARAS leren kennen als een betrouwbare en gedreven salesmanager die oog heeft voor de mens waar hij mee samenwerkt; zowel binnen zijn eigen team als de klant en leverancier. Zeer gedreven in het behalen van zijn doelstellingen, rekening houdend met beider belangen. 
At zoekt de verbinding en zoekt in openheid naar gezamenlijke groei; zowel zakelijk als persoonlijk.

Rowell van der Meer
Accountmanager Hertek
Voorheen: (Junior) Accountmanager Aras Security
Als "Onervaren" Accountmanager heeft At mij laten nadenken over vraagstukken en mij de vrijheid gegeven om alles zelf te ontdekken. Hij stuurde mij door open vragen te stellen zodat ik zelf naar het antwoord opzoek moest. 
Ik zag At als een sparringpartner maar ook iemand die knopen kon doorhakken indien nodig.

Hans Verschoor
Procurement Category Manager bij CroonWolteren & Dros
Ik heb At leren kennen als een gesprekspartner die in staat is om op strategisch niveau mee te denken met zijn klanten en daarbij kansen maar ook bedreigingen helder te identificeren. At kan hierbij kritische noten plaatsen zonder een ander te schaden of kwetsen. Hij staat voor zijn eigen visie en doelstellingen hierbij de realiteit niet uit het oog verliezend. De openheid en eerlijkheid die hij uitstraalt scheppen veel vertrouwen in hem en maken hem een prettige persoon om zaken mee te doen.

Emile Tap MBA
Landelijk Manager Inkoop (Procurement Manager) en Lid Management Team bij Kropman Installatietechniek
At is iemand die vanuit zijn rol de verwachtingen, op alle niveaus, bij een klant goed weet te managen. Door zich oprecht geïnteresseerd te verdiepen begrijpt hij hoe het bedrijf en haar cultuur in elkaar steekt. Waar nodig past hij de processen van zijn eigen organisatie aan om tot een win-win situatie te komen. Hij is volhardend in het bereiken van een gezamenlijk gesteld einddoel, op een plezierige en sociaal-zakelijk manier.

Ronald Van De Laarschot
Hoofd Inkoop bij CroonWolter & Dros bv
Ik heb At leren kennen als een enthousiaste man, met kennis van zaken. Vasthoudend en afspraak is afspraak zijn kerncompetenties en toch is hij flexibel als de werkelijkheid anders blijkt te zijn dan de aanname. Ook is het iemand die oprecht interesse toont in de ander. At is een prettige gesprekspartner.

Meindert Jongenengel
Regio Directeur Zuid-West Industry bij CroonWolter & Dros
Ik heb At leren kennen als een integer iemand met oog voor beide kanten (lees belangen) van een samenwerking. Altijd bereikbaar en aanspreekbaar. At heeft een Visie op de gewenste en benodigde samenwerking en deelt deze ook, waardoor er draagvlak ontstaat voor de te behalen doelen van de partijen individueel maar ook als teamprestatie met elkaar. 
At heeft een grote servicegerichtheid in zich, waarbij hij het gelukkig ook niet schuwt om de kritieke punten bij de ander bloot te leggen. Dit doet hij niet op een agressieve manier, maar juist op constructieve wijze.  Ik kijk terug op een plezierige persoonlijke samenwerking.

Nico Bijlhouwer

Momenteel: Verkoopleider Eindgebruikers & Adviseurs bij Hertek. 

Voorheen: Accountmanager bij Hertek.

Vanaf 2006 tot 2008 was At mijn leidinggevende. In deze periode was ik binnen Hertek beginnend accountmanager met een eigen wil , maar een duidelijk doel waar ik naartoe wilde. Ik heb At ervaren als belangstellend, een goede coach die niet stuurt, maar door middel van juiste (open)vragen jezelf het antwoord op de vraag laat geven, hij kan goed luisteren en strategisch schakelen. At heeft een duidelijk doel en visie voor ogen. At is een goede lobbyist en een sterke gesprekspartner, (vooral) op management niveau.

Na 2008 was At niet meer mijn leidinggevende, maar was At een prettige collega in omgang en een fijne collega waar goed mee te sparren is.
 

Eser Burhan

Nu: Commercieel Manager Dutch Fire Safety
Voorheen: Accountmanager bij Hertek
Een manager die nooit zal vervelen.
Continue nieuwe uitdagingen en creatieve ideeen die voortvloeien uit sparringssessies met At als volwaardige manager. Een echte people manager die personeel op een zeer natuurlijke wijze weet te motiveren en enthousiasme weet over te brengen. Vakbekwaamheid en vakvolwassenheid zijn 2 eigenschappen die niet ontbreken bij At van Gestel. Zijn creatieve manier van denken en strategische aanpak van de business zijn de pijlers die zijn succes maken.
Een grote aanwinst voor iedere potentiele werkgever, is mijn bescheiden mening.

Ronald van Klaveren
Accountmanager bij Hertek

At van Gestel is een integere persoon die motiverend leiding kan geven aan een team waarbij hij zich meer opstelt als team lid ondanks dat hij leidinggevend is.
Een prima persoon om mee samen te werken.

Guido Geraedts
Momenteel: Hoofd Engineering bij CroonWolter & Dros

Voorheen: Accountmanager bij Hertek
Ik heb een aantal jaren met At mogen samenwerken in verschillende settings: At is mijn leidinggevende bij Hertek geweest, en later als M
anager Key-accounts van Hertek bij HVL. In beide gevallen is dit altijd op een open en persoonlijke basis gebeurd, wat ik als zeer prettig heb ervaren. Hij heeft altijd sterk als progressief belangenbehartiger opgetreden met een sterke commerciele visie en inzicht.


Nikos van Huut
Manager Elektrotechniek Noord West Nederland bij Kropman Installatietechniek
Ik heb At leren kennen als een man die de hoofdlijnen ziet, ook bij een ander en openstaat voor een gesprek op de vierkante millimeter. Dit alles met een gezonde combinatie van humor, respect en openheid.

Marc Meeder
Directeur Maincontracting CroonWolter & Dros
Ik ken At als een zeer gewaardeerde en kundige persoon, waar mee zeer goed is samen te werken. De kracht van At is dat hij strategisch verder kijkt dan alleen het korte termijn belang en gaat voor het gemeenschappelijke belang dat op de langere termijn voor alle betrokken partijen de beste oplossing is. 
Belangrijke kenmerken van At zijn: 
• Teamplayer 
• Commercieel goed onderlegt, waarbij hij op verschillende lagen kan schakelen 
• Goed strategisch inzicht 
• Doorzetter 
• Organisator 
• Bereidwillig 
• Prettige persoon om mee samen te werken

Eric Oosterkamp
Verkoopmanager bij CroonWolter & Dros 

Ik heb vele jaren zeer plezierig zaken gedaan met At van Gestel. At is een betrouwbare "collega". We hebben samen diverse succesvolle projecten gescoord op gebied van Brandmeld Installatie's. 

At is een echte manager voor ons als Hertek Key-account, kent de markt en zijn klanten. Daarnaast een fijn persoon om zaken mee te doen.

Ivar Vial
Account Manager bij Semecs
At is voor mij een motiverende en leerzame manager en collega geweest. Gedurende twee jaar hebben we als collega's intensief samengewerkt. At heeft me bewust en onbewust veel bijgebracht over het doorzien van complexe situaties. Hij ontweek moeilijke onderwerpen niet en werkte met buitengewone motivatie oplossingen in de hand. At is niet iemand als 13 in een dozijn. Ik denk met plezier terug aan de tijd dat we samenwerkten. Zonder twijfel zou ik At weer als collega willen hebben.

Pierre Moerenhout
Project Engineer bij Imtech Building Services

At van Gestel was één van de meest toegewijde professionals via zijn werk bij Hertek. At van Gestel is een gemotiveerd, betrouwbaar, eerlijk en innovatief verkoper met enorme kennis en tevens een perfectionist. Zijn technische kennis en vaardigheid samen met zijn probleem oplossende manier van denken maakt van At van Gestel een waardevolle aanwinst voor een sales team.

Pascal Snellen BEng. RSE
Commercieel Manager Beveiliging bij Kuijpers Installaties

At is een Key-Accountmanager met oog voor alle partijen. Gemaakte afspraken worden door At nagekomen want hierin is hij "een man een man een woord een woord". At heeft de capaciteiten om van een lastig onderwerp een gemakkelijk gesprek te maken. In mijn rol als commercieel manager geef ik de voorkeur aan een partner zoals hem.

Peter van de Goor
Commercieel Directeur bij Voltec 
Ik heb bij Imtech met At samengewerkt in zijn rol als Key-Account Manager bij Hertek. At had daarbij veel oog voor de relatie en onze behoeftes als klant. Hij zocht naar oplossingen en mogelijkheden om op een verantwoorde manier meer business te doen. Ik heb At leren kennen als een open gesprekspartner en een zeer prettige persoon om mee samen te werken

Frank Peek
Manager Operations bij Strukton

Eindelijk eens een verkoper die weet waar hij over praat! At kent de markt en stuurt op win-win situaties. Afspraken met At worden altijd nagekomen. Erg prettige persoon om zaken mee te doen.

Rob Willems
Vestigingsleider Spie Tilburg

At weet evenwicht te brengen tussen leverancier en partners.
Gedreven om alles goed te doen. Een relatiebeheerder puur sang.


 
Vul zoekterm in
Copyright 2017. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu